Cursuri optionale

Curs de limba germană: de două ori pe săptămână, 50 lei şedinţa. Se vor forma grupe de copii cu care se va lucra până în ora 16.00.

Curs de limba engleză: suplimentar celui desfăşurat zilnic la club, de două ori pe săptămână, 50 lei şedinţa, cu profesoara nostră. Se vor forma grupe de copii cu care se va lucra până în ora 16.00.

Curs de limba engleză:  pregătire pentru examenele Cambridge, de două ori pe săptămână, 50 lei ședința, cu profesoara noastră. Se vor forma grupe de copii cu care se va lucra până în ora 16.00.

PICT0001.JPG PICT0003.JPG PICT0005.JPG

Iniţiere şi aprofundare în şah

PICT0007.JPG PICT0027.JPG PICT0008.JPG

Curs de înot la Daimon Club

Acum cu colacele. Uraaa! Plutim! Suntem pestisori, avem si medalii!

Cursuri şi ateliere creative de inginerie, ştiinţe şi robotică

Curs de dezvoltare personală a copilului prin artă teatrală “Vorba bună mult adună!” – curs de vorbire şi dicţie pentru copii cu ajutorul jocurilor, exerciţiilor şi tehnicilor actoriceşti. Dicţia dă viaţă cuvintelor. Cuvântul are emoţie. Emoţia dă valoare cuvântului. “Joacă-te, vorbeşte clar, ai încredere în tine!”

„Tinere, cunoaște-ți țara!”. Un îndemn de a călători împreună prin țara noastră, o educație pentru patrimoniu, o invitație într-o serie de „excursii” printre cele mai renumite frumuseți ale României. O abordare a valorilor de patrimoniu cultural și natural ale țării într-o manieră atractivă, ludică, interactivă și dinamică din punct de vedere vizual. O călătorie fascinantă, în timp și spațiu, în acele locuri, înfăptuiri și îndeletniciri recunoscute în toată lumea pentru valoarea lor. Sunt primele descoperite de străinii care vin să ne cunoască țara. Sunt primele pe care noi mai întâi ar trebui să le descoperim și să le înțelegem, ca să putem spune că ne cunoaștem țara. O dată pe săptămână, 40 lei ședința.

Părinţii vor opta, în scris, pentru participarea copiilor la activităţile opţionale, completând un formular (anexa 1 din oferta clubului) la începutul anului şcolar (luna septembrie) sau la intrarea în colectivitate a copilului.

Înscrierea la cursurile opționale dorite înseamnă un angajament pentru întreg anul școlar. Retragerea de la cursuri în timpul anului școlar duce la închiderea respectivului curs.