2018

02-09 februarie 2018: A treia tabără de schi din această iarnă a reunit trei grupe de copii în acest frumos sport (inițiere, începători și avansați). Până la sfârșitul taberei a rămas numai o grupă… Nimeni nu a dat bir cu fugiții, dimpotrivă, toți au avansat. Au schiat pe rupte copiii noștri, dar au avut parte și de multe surprize: jocuri de cabană în timpul liber, cântece din care amintim Imnul schiorilor, festivitate de premiere pe Culmea Sorica, petrecere cu tort și șampanie la hotel. Cinste schiorilor noștri!

22-25 ianuarie 2018: Pinguini pe schiuri, tabăra de schi a copiilor preșcolari. Zece pitici curajoși au luat cu asalt pârtiile din Azuga, cele potrivite pentru ei. Mai întâi cu mișcări pe la poale de pârtie, apoi din ce în ce mai sus, până ce toți au deprins elemente de bază ale alunecării pe schiuri: echilibru, oprire în plug, viraje prin derapare. Și apoi din ce în ce mai cu viteză la vale. O tabără cu multe surprize frumoase pentru ei, în afară de schi: premiul ”Țurțurele de cristal” pentru cel mai bun schior, Hora Unirii pe pârtie în data de 24 Ianuarie, alunecări cu colacul pe pârtia de tubing, diplome, medalii și dulciuri.

03-12 ianuarie 2018: Tabără de schi pentru copiii schiori avansați. O tabără lungă în care s-a schiat de dimineață până seară, pe multe pârtii de pe Valea Prahovei: Cazacu și Sorica din Azuga, precum și pârtiile de la Cota 2000 din Sinaia. Pe lângă aventura schiului pe soare, pe vânt, pe ger, am avut parte și de altele: o evacuare din Valea Soarelui cu ratracul, când telescaunul nu a mai funcționat din cauza unei pene de curent, apoi vreo două zile de schiat în white out. Aceste aventuri, pe lângă ghidușiile lor, glumele și voia bună a tuturor au făcut pentru toți participanții să fie cu adevărat o tabără de schi de neuitat.