2018

21 iunie 2018: Cea mai lungă zi din an o petrecem la malul mării. Dis de dimineață pornim spre Constanța. O plimbare cu vaporașul în Portul Turistic și pe Marea Neagră ne înviorează și ne transformă în navigatori. Apoi savurăm o delicioasă înghețată, după care devenim micii scăldători pe Plaja Modern. Joaca și voia bună s-au încheiat la ora 17.00, când, cu părere de rău, ne-am urcat în microbuz și am pornit spre casă.

23 martie 2018: Din nou la schi, după proaspăta ninsoare din această săptămână. Dăm tuturor invitația și ajungem la Azuga, pe pârtie, 16 iubitori ai iernii și ai acestui sport. ”Am avut încă o minunată zi la schi și vă datorăm mulțumiri pentru idee și inițiativă. Pusesem deja schiurile în depozit, gecile și mănușile în dulapul de iarnă, dar cu această ocazie le-am mai dat o șansă pentru acest sezon. Cine știe, poate weekend-ul viitor le folosim la Sinaia. Oricum, băieții au depășit recordul la zile de schi pe 2018. Vă mulțumim încă o dată! Irina & băieții”

08 Martie 2018: În această zi pe pârtie la Azuga dăruim zâmbete, veselie și bucuria alunecării pe schiuri mamelor ce ne-au însoțit în excursie. La mulți ani!

01 martie 2018: Primăvară, mărțișoare și schi. Așa am sărbătorit prima zi din martie. O zi la schi, cu trenul la Azuga. Pârtia Sorica a fost toată a noastră. Iar când am încheiat schiul am mers la Fun Park unde am continuat distracția la tubing.