2017

01 – 07 septembrie 2017: Suntem mici arheologi pe şantierul de pe Capul Negru din Dobrogea, pe malul Lacului Zmeica. Ajutăm la descoperirea unor aşezări greceşti de acum 2000 de ani.
Din programul taberei:
– pe şantierul arheologic, ajutând la săpături cu atenţie la noile descoperiri;
– vizită la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării;
– pe faleza Dunării, la triatlonul organizat in aceste zile de Ivan Patzainchin;
– vizită la Cetatea Histria unde asistăm la lupte între gladiatori în forum, organizate de Asociaţia Danais din Constanţa;
– vizitarea bisericii îngropate din Istria;
– cu vaporul la malul mării, la Gura Portiţei;
– jocuri şi joacă la Hotel Mondial din Baia, unde am fost cazaţi.

20 – 23 februarie 2017: Tabără de schi “Pinguini pe schiuri” pentru piticii noştri, 4 – 6 ani, Azuga, ediţia a XXI-a.
Din nou la schi, cu un grup mic de copii, şi ca număr, şi ca statură, şi ca vârstă. A fost o grupă de iniţiere în acest sport. Dar toţi s-au dovedit buni sportivi, prin urmare la sfârşitul taberei toţi au progresat, au avansat. Nu au lipsit jocurile la schi, pe pârtie, în zăpadă, la cabană. Dar fiind mici, ne-a cuprins dorul de casă, aşa că am fost  bucuroşi că după câteva zile bune de schi ne-am reintors acasă.

03-10 februarie 2017: Din nou la schi, din nou în tabără, ediţia a XX-a. O şcoală de schi, cu trei grupe de copii: iniţiere, începători şi avansaţi. S-a schiat mult, dar niciodată destul. Copiii au fost dornici să practice acest sport. Aşa că în ultima zi le-a fost greu să se despartă de zăpadă şi de schi. Dar am promis că ne vom întoarce aici, pe pârtiile din Azuga.

03-08 ianuarie 2017: Prima tabără din acest an, cea de schi pentru copii schiori avansaţi, ediţia a XIX-a. O tabără extremă, cu temperaturi extreme (vreme deosebit de geroasă,) dar cu pârtii foarte bune, copii pe măsură. Şi schi cât cuprinde! La Azuga!