2014 / 2015

19 august 2015: Un nou atelier pentru şcolari la Şcoala la Palat – Palatul Şuţu: Figurine din lână, cu Ionela Uţă

19 august 2015: Costume, costume…

14 august 2015: Un nou atelier pentru şcolari la Şcoala la Palat – Palatul Şuţu: “Atelier de benzi desenate”, susţinut de Mihai Grăjdeanu

13 august 2015: O nouă tură pe munte, căutători de răcoare. Traseul parcurs: Sinaia Cota 1400 – urcare cu telescaunul pe platou, coborâre pe fostul drum de vară (acum nemarcat) până în Şaua Lăptici (1830 m) – Cabana Padina (1509 m marcaj bandă roşie) – Schitul Peştera – Peştera Ialomiţei – Păstrăvărie (locul de îmbarcare în microbuz).

12 august 2015: Şcolarii participă la Şcoala la Palat – Palatul Şuţu, la atelierul “Reciclare creativă – Buchete de flori din cofraje de ouă, susţinut de Creative Arts

12 august 2015: Vizităm expoziţia „Călătoria lui Ţăndărică” la Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suţu. Această expoziţie se adresează atât copiilor, cât şi tuturor celor pasionaţi de cultură, istorie şi teatru. Aici păpuşile sunt atent alese dintr-o istorie de 70 de ani a teatrului şi marchează principalele repere în evoluţia teatrului de animaţie din România, rememorând atât artiştii, cât şi personajele ce au consacrat această artă teatrală aparte.

06 august 2015: Schimbarea la Faţă a Domnului. Copiii merg la Biserica Sf. Alexe la împărtăşit.

04 august 2015: Ne jucăm “De-a piraţii şi marinarii”.

29 iulie 2015: Ziua internaţională a tigrului

23 iulie 2015: La scăldat! Nu de Ion Creangă, ci de Clubul Boreal. Pornim spre Călăraşi. Întâi vizităm Grădina Zoologică, după care ne oprim la Dunăre. Aici baie în toată regula, în apa caldă a bătrânului fluviu. Aşa petrecem întreaga zi, iar pe seară parcă nu am vrea să plecăm acasă.

21 iulie 2015: Săptămâna clovnilor haioşi. Astăzi copiii fac un clovn de mâncare. Cum? Ochii sunt două felii rotunde de castravete, nasul o jumătate de roşie, gura din banană şi părul din morcov ras. Bun de făcut, apoi bun de mâncat. Poftă bună!

16 iulie 2015: O tură pe munte, pentru adevăraţi montaniarzi. În această “expediţie” am cucerit două vârfuri de peste 2000 m altitudine din M-ţii Bucegi: Vf. cu Dor (2030 m)şi Vf. Furnica (2103 m). Traseul a fost următorul: Cota 1400 m – Şaua Vf. cu Dor (1925 m; pe drumul de vară până aici. Popas pentru masă la soare/ceaţă) – Masa Ciobanului – Vf. cu Dor – Şaua Vf. cu Dor – Cabana Cota 2000: popas pentru ciocolată caldă – Vf Furnica – Şaua Călugărului – Piatra Turcului – Cota 1400 pe drumul de vară. Şi oprire la Popasul Haiducilor din Sinaia pentru sărbătorirea reuşitei acestei ture.

14 iulie 2015: Mânuţe harnice: curăţăm fasole verde pentru iarnă.

13 iulie 2015: Degustăm socata făcută de noi săptămâna trecută. Delicioasă!

07 iulie 2015: Excursie la Dunăre cu titlul “La scăldat!”. Pornim dis-de-dimineaţă spre Călăraşi – Chiciu, unde traversăm Dunărea cu bacul. Ajungem astfel la Mânăstirea Dervent, unde micii excursionişti se roagă la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului şi la crucea de leac. De la Părintele Efrem aflăm istoria acestui loc. Apoi mergem la izvorul Sfântului Andrei, ne răcorim cu apa proaspătă şi rece, luăm şi pentru acasă şi ne întoarcem la bac. Odată ajunşi la Călăraşi, mâncăm de prânz la restaurant. Înarmaţi cu găletuşe, lopăţele etc. luăm cu asalt plaja din spatele restaurantului, pe malul Dunării, cu gând de întemeietori de castele si alte construcţii. Entuziasmul s-a încheiat când am intrat cu picioarele în apa caaaldăăăăă! Ce construcţii! Lăsăm totul baltă şi pornim în iureş LA SCĂLDAT! Iar seara, cu părere de rău dar cu promisiuni de revenire în acest loc, pornim spre casă.

07 iulie 2015: Apoi preparăm şi socată, cu flori de soc proaspete, procurate din aceleaşi surse. Reţeta o găsim în ultimul al revistei “Leacuri şi reţete mănăstireşti”: 1 kg de zahăr brun se dizolvă în 3 l apă si se fierbe 15 minute, cu sucul de la o lămâie. Lichidul fierbinte se toarnă într-un borcan de 10 l, peste 10 flori de soc mari, se adaugă coaja rasă şi sucul de la 3 lămâi. Se adaugă încă 5 l de apă. Se acoperă borcanul cu tifon şi se ţine la fermentat, amestecându-se de 4 ori pe zi. După câteva zile vom degusta şi vom vedea ce au făcut mânuţele noastre harnice.

07 iulie 2015: Săptămâna albinuţelor debutează cu un delicios sirop din muguri de brad. Reţeta: se iau mugurii culeşi de nişte montaniarzi de pe lângă Peştera Ialomicioara, se aşează cu mânuţe harnice într-un borcan măricel, în straturi, alternând cu miere de salcâm. Se acoperă borcanul şi se lasă conţinutul la macerat într-o cameră întunecoasă. Vă vom spune cât de curând când va fi degustarea.

19-26 iunie 2015:
Suntem exploratori în Delta Dunării. Cu un grup de copii am petrecut prima săptămână a vacanţei mari în tabără în singurul oraş al deltei: Sulina. Programul a fost unul inedit:
– vizitarea atelierului de bărci al D-lui Vasilescu din Tulcea;
– scăldat, joacă şi plajă pe malul mării;
– vizitarea obiectivelor turistice din oraş, cu legendele sale: Palatal Comisiei Europene, cimitirul cosmopolit, farul muzeu, pensiunea Jean Bart;
– cu barca la Letea şi de aici safari la Pădurea Letea. Întorcându-ne în satul Letea am degustat bucate tradiţionale din peşte;
– cu barca pe mare la Insula K (cel mai nou pământ românesc) – Golful Musura – Sulina pe la farul vechi;
– cu barca pe canale strâmte, în linişte, pentru a observa plante, păsări, animale şi insecte;
– îmbrăcaţi cu ia românească am sărbătorit această zi la grătar, pe malul Dunării;
– zilnic delicii din peşte;
– vizitarea Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din Tulcea;
După ce am savurat o pizza la restaurantul Hotelului Esplanada am pornit către casă, abătuţi şi trişti pentru că “au trecut aşa de repede zilele!”.

16 iunie 2015: Atelierul din copac, cu Iulia Iordan, pentru preşcolari şi şcolari.

16 iunie 2015: Mapele cu lucrările din acest an şcolar sunt date spre amintire preşcolarilor, iar şcolarii împărtăşesc gândurile lor de la afterschool.

12 iunie 2015: Teatrul Zburdărici prezintă la clubul nostru spectacolul “Să cunoaştem o vedetă”.

12 iunie 2015:
“Iar pisoii mici şi dragi
Poţi de coadă să nu-i tragi.”

10 iunie 2015: Încheiem cursul de şah susţinut de marea maestră internaţională Mihaela Sandu, cu diplome oferite de dânsa.

22 mai 2015: Şcolarii merg la joacă în Parcul Carol.

21 mai 2015: Înălţarea Domnului – Ziua Eroilor; Sfinţii Mari Împăraţi şi întocmai cu apostolii Constantin şi mama sa Elena. Copiii merg în Parcul Carol la festivităţile organizate aici cu prilejul Zilei Eroilor.

19 mai 2015: Primul semn de carte, împreună cu artistul popular, Miruna Banu.

11 mai 2015: Teatru de păpuşi la club cu Trupa Adetino: “De-a Scufiţa Roşie”

06 mai 2015: Excursie la Zărneşti, în vizită la urşi. Rezervaţia Libearty

04 mai 2015: Expoziţie de fluturi tropicali, la club

29 aprilie 2015: Atelier cu părinţii, „Dezvoltarea armonioasă a copiilor preşcolari”, susţinut de d-na kinetoterapeut Elena Paraschiv.

28 aprilie 2015: Învăţăm să coasem!

21 aprilie 2015: Reluăm cursul de înot la Daimon Club, atât copiii preşcolari cât şi cei şcolari. Cât timp ei sunt la înot, ceilalţi copii îi însoţim şi rămânem la joacă în parc.

17 aprilie 2015: Prima excursie din această primăvară. Plecăm la Cheia, jud. Prahova, drumeţim la poalele M-ţilor Zăganu unde ne jucăm, culegem Floarea Paştelui, punem de-un picnic şi iar ne jucăm. Servim un prânz întârziat la restaurantul Hotelului Cheia, luăm agheasmă şi suveniruri de la Mânăstirea Cheia, după ce ne-am închinat la sfintele icoane, şi pornim înapoi către casă, destul de obosiţi.

16 aprilie 2015: Şcolarii merg la CinemaCity la filmul 3D “Amazonia – Planeta verde”.

16 aprilie 2015: Teatrul Zburdărici prezintă spectacolul “Hai să fim ecologişti”.

15 aprilie 2015: În parc e veselie mare!

12 Aprilie 2015: Hristos a înviat!

6 aprilie 2015: Atelier Kidpower pentru copiii preşcolari şi şcolari “Ajutaţi-ne să-i învăţăm pe copii despre siguranţa oamenilor (Oameni în siguranţă cu alţi oameni)

3 aprilie 2015: Experiment ştiinţific despre scufundarea corpurilor

1 aprilie 2015: Atelier de origami cu copiii şcolari, “Buburuza”

26 martie 2015: Copiii preşcolari merg la Palatul Copiilor unde Teatrul Ion Creangă prezintă spectacolul “Cartea Junglei”.

25 martie 2015: Lecţie demonstrativă pentru un nou curs opţional: “Cursuri şi ateliere creative de inginerie, ştiinţe şi robotică”

25 martie 2015: De “Buna Vestire” copiii merg la Biserica Sf. Alexe şi se împărtăşesc.

20 martie 2015: Experiment ştiinţific: “Cum plutesc corpurile?”

19 martie 2015: Copiii şcolari au participat la atelierul Kids on the Moon, organizat în Mall Promenada. Atelierul a fost o călătorie în lumea descoperirii spațiului, prin intermediul unei expoziții interactive în care au văzut și chiar experimentat senzații resimțite de astronauți adevărați. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta interesul copiilor, dar și al părinților, într-un mod recreativ și educațional, față de evoluțiile tehnologice ce conduc la sporirea cunoștințelor despre Cosmos. Copiii au fost echipaţi în costume de astronaut și au „călătorit” pe Lună, au vizitat o bază spatială, au văzut cum arată o navă și un telescop spațial și au aflat numeroase informații despre planete și alte corpuri cerești.

17 martie 2015: Lecţia de gătit cu copiii şcolari: Chec de post. Deliciosssss!

11 martie 2015: Copiii preşcolari au participat la atelierul Kids on the Moon, organizat în Mall Promenada. Atelierul a fost o călătorie în lumea descoperirii spațiului, prin intermediul unei expoziții interactive în care au văzut și chiar experimentat senzații resimțite de astronauți adevărați. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta interesul copiilor, dar și al părinților, într-un mod recreativ și educațional, față de evoluțiile tehnologice ce conduc la sporirea cunoștințelor despre Cosmos. Cei mici au fost echipaţi în costume de astronaut și au „călătorit” pe Lună, au vizitat o bază spatială, au văzut cum arată o navă și un telescop spațial și au aflat numeroase informații despre planete și alte corpuri cerești.

09 martie 2015: Sf. 40 de Mucenici din Sevastia
Pregătim şi noi mucenici moldoveneşti.

06 martie 2015: Surprize de ziua mamei

03 martie 2015: Copiii preşcolari merg la Teatrul Ţăndărică, la spectacolul “Alice in Ţara Minunilor”.

02 martie 2015: Pregătiri de zor la club: au rămas mărţişoare nevândute, pe care copiii le ambalează frumos în plicuri, se îmbracă şi pornesc la plimbare, să le împartă trecătoarelor.

23 – 26 februarie 2015: Minitabără de schi, la Azuga, cu copii preşcolari şi o şcolăriţă

20 februarie 2015: Spectacol de teatru la club: Crăiasa Zăpezii şi ghiocelul

09 – 20 februarie 2015: Confecţionăm şi felicitări. Împreună cu un mărţişor lucrat de noi le expediem în ţară şi în lume, cu un gând frumos din partea noastră.

09 – 20 februarie 2015: Lucrăm de zor mărţişoare, pe care le vindem. Cu banii încasaţi vom merge la teatru şi la cinematograf.

04 februarie 2015: Copiii care nu au plecat la schi şi au rămas la club au mers la Teatrul Excelsior unde au vizionat spectacolul “Vrăjitorul din Oz”.

30.01-06.02.2015: Tabără de schi alpin la Azuga, ediţia a XIV-a

23 ianuarie 2015: Sărbătorim Mica Unire de la 24 Ianuarie 1859. Încingem Hora Unirii , cu mic, cu mare, la club.

22 ianuarie 2015: Trupa Zburdărici prezintă la club spectacolul “La bunica în ogradă”.

19-20 ianuarie 2015: Pinguini pe schiuri. Prima excursie din acest an. Un grup de copii de la Clubul Boreal, cu vârste cuprinse între 3 si 7 ani, au mers la Azuga, pentru a se iniţia in “tainele schiului”. Au fost două zile de munte, de mers şi alunecare pe schiuri, pe zăpadă, în natură. A fost o testare a comportamentului lor, de a sta o noapte fără părinţi, numai între copii şi personalul de la club, testare trecuta de fiecare cu notă maximă. Acum rămâne dorinţa de a reveni la munte pentru mai multe nopţi şi pentru a progresa in acest frumos sport al iernii.

15 ianurie 2015: Clubul Boreal a fost invitat să participe la Gala Asociaţiei Jurnaliştilor de Turism din România care s-a desfăşurat la Giurgiu. În cadrul acestei gale clubul nostru a fost premiat, în urma articolelor despre excursiile şi taberele cu copiii care au fost publicate în Revista România Pitorească. Este o onoare pentru noi, iar premiul este meritul copiilor, al părinţilor, al personalului de la club. Vă felicităm şi vă mulţumim!
Ecouri în presa de specialitate: aici şi pe blogul lui Ovidiu Blag.

P1150011 - Copy.JPG 1.JPG 2.JPG P1160030.JPG IMG_9990 - Copy.JPG IMG_0058 - Copy.JPG

15 ianuarie 2015: Sărbătorim 165 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu. Copiii şcolari au vizionat un film despre Eminescu, au scris despre el, au recitat împreună poezia “Copii eram noi amândoi”, au realizat o expoziţie cu poeziile sale, transcrise de ei.

15 ianuarie 2015: Sărbătorim 165 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu. Copiii preşcolari merg la Cimitirul Bellu, depun flori la mormântul poetului şi recită poezii ale poetului, în limba română şi în limba engleză.

09 ianuarie 2015: Experiment ştiinţific pentru copiii preşcolari: Monstruleţul din spumă

06 ianuarie 2015: Din nou la club, după o binemeritată vacanţă. Începem cu o bulgăreală.

01 ianuarie 2015: La mulţi ani!

25 Decembrie: Crăciun binecuvântat!

22 – 23 decembrie 2014: Suntem spiriduşii Moşului, confecţionăm podoabe de Crăciun, trimitem felicitări realizate de noi şi vizionăm filme de Crăciun.

19 decembrie 2014: Participăm la concursul “Jurnal de explorator”.

17 decembrie 2014: Din nou la colindat, la mama lui Rareş Dumitraşcu.

16 decembrie 2014: Program încărcat pentru colindat:
– la tatăl Evei, B.E.J. Niculescu Dinu Mihai;
– la fam. Badea – părinţii Iuliei, colega noastră de la Clubul Campionilor;
– la tatăl lui Matei Roşca, Recaş;
– la mama lui Vlad Bourceanu, Geometry.

15 decembrie 2014:
“Colinde, colinde,
E vremea colindelor.”
Azi mergem să colindăm la Aida Sonustun, colega prichindică şi vecina noastră.

12 decembrie 2014: Moş Crăciun le-a adus şcolarilor bilete la film. Ei vor vedea filmul „Paddington” la Cinema Sun Plaza.

11 decembrie 2014: Apare un nou articol al Clubului Boreal, despre excursiile verii, în numărul 4 al revistei România Pitorească. Acest articol poate fi citit la Noutăţi – Articole – Excursiile verii.

11 decembrie 2014: Serbarea de Craciun a copiilor de la Clubul Campionilor

10 decembrie 2014: Serbarea de Craciun a copiilor de la Clubul Prichindeilor

09 decembrie 2014: Serbarea de Craciun a copiilor de la Clubul Spiriduşilor

08 decembrie 2014: Moşul a venit în noaptea de Sf. Nicolae si a lăsat daruri la club.

03 decembrie 2014: Ghetuţa pentru Moş Nicolae este gata, confecţionată de noi, copiii. Asteptăm cuminţi darurile moşului.

1 Decembrie 2014: sărbătorim Ziua Naţională a României

26 noiembrie 2014: Atelier de origami la afterschool: Moş Crăciun. Apoi confecţionăm ghirlande cu fulgi de zăpadă si realizăm un decor de iarna.

21 noiembrie 2014: Experiment ştiinţific: “Ce este căldura?”

21 noiembrie 2014: “Intrarea în biserică a Maicii Domnului”. Copiii preşcolari merg sa se împărtăşească la Biserica Sf. Alexe.

19 noiembrie 2014: Ultimul film la Kinodiseea 2014. Copiii preşcolari merg la Cinemateca Eforie la filmul „Hocus Pocus Alfie Atkins” – Norvegia. Desenele copiilor cu personaje din filmele vizionate.

18 noiembrie 2014: Atelier de origami la afterschool: brăduţi împodobiţi

17 noiembrie 2014: Din nou la Kinodiseea 2014. Copiii preşcolari merg la Cinema Studio la filmul “Emil şi Ilda” – Suedia.

15 noiembrie 2014: Pe cărări de munte. Copiii de la Clubul Boreal, împreună cu părinţi montaniarzi au reuşit o performanţă deosebită  în această sâmbătă de toamnă târzie: traversarea M-ţilor Bucegi, la altitudinea de 1800 m. Traseul a fost urmatorul: Cabana Gura Diham (987 m) – Cabana Poiana Izvoarelor (1455 m), marcaj bandă roşie – Pichetul Roşu (de acum am urmat traseul Take Ionescu) – La Prepeleac (1800m) – Cabana Mălăieşti (1720 m), marcaj triunghi roşu – Valea Mălăieşti spre Râşnov, marcaj bandă albastră. La ieşirea potecii în drumul forestier ne-a aşteptat mirobuzul. Durata traseului a fost de 7 ½ ore.

14 noiembrie 2014: A început festivalul de film pentru copii Kinodiseea 2014. Copiii preşcolari merg la Cinema Studio la filmul Fiddlesticks – Germania.

10 noiembrie 2014: Săptămâna Sfinţilor Îngeri. Îngeraşi desenaţi de şcolari.
PB170001.JPG

06 noiembrie 2014: Preşcolari şi şcolari punem varza la murat.

04 noiembrie 2014: Şcolarii pun murături pentru iarnă.

04 noiembrie 2014: Preşcolarii sunt şi ei harnici şi pun murături pentru iarnă.

28 octombrie 2014: Atelier muzical “Dovleceii muzicanţi” cu copiii şcolari

28 octombrie 2014: Atelier muzical “Dovleceii muzicanţi” cu copiii preşcolari

27 octombrie 2014:Sf. Mare Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de mir şi Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor în desenele copiilor.
PA310001.JPG

21 octombrie 2014: Zi frumoasă de toamnă. Cum altfel putem sa o petrecem decât pe cărări de munte, în poiană? Aşa ca dis de dimineaţă am plecat din Bucureşti. Prima oprire a fost la Mânăstirea Sinaia. Apoi microbuzul ne-a lăsat pe drumul ce duce spre Cota 1400, unde porneşte poteca cu marcaj bandă albastră spre Poiana Stâna Regală. Poteca străbătută trebuia să fie aleea pietruită din timpul regelui Carol I, însă noi am găsit-o acoperită cu un covor foşnitor de frunze uscate. În pădure am cules frunze, din care ne-am făcut coroniţe în poiană, declarându-ne prinţi şi prinţese ale munţilor. După ce ne-am săturat de joacă am mers la restaurantul Hotelului Mărgăritar din Poiana Ţapului, unde am servit masa de prânz. Şi răpuşi de oboseală ne-am înapoiat către casă, dormind zdravăn în microbuz.

17 octombrie 2014: Frunze ruginii cad pe pământ. Iar copiii şcolari le mătură de zor.

15 octombrie 2014: Copiii preşcolari merg la Teatrul Ţăndărică, unde văd spectacolul “Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. După spectacol, pentru că este o zi frumoasă de toamnă, merg cu toţii în Parcul Ion Voicu (Ioanid).

14 octombrie 2014: Sf. Cuv. Parascheva de la Iaşi. Copiii preşcolari merg la Biserica Sf. Alexe, la Sf. Liturghie. Iar copiii şcolari desenează icoane cu Sf. Parascheva.

10 octombrie 2014: Copiii preşcolari participă la festivalul Anim’est, la Cinema Studio, unde vizionează filmul de desene animate “Albinuţa Maya”. După film şi-au confecţionat antene de albinuţe, în cadrul atelierului organizat cu această ocazie.

06 octombrie 2014: Ne pregătim de zor pentru iarnă, să umplem cămara clubului cu bunătăţi. Şcolarii dau o mână de ajutor.

06 octombrie 2014: Avem spectacol de teatru la club. Copiii preşcolari vizionează piesa “Fructele şi legumele – prietenele mele” cu Trupa Zburdărici.

03 octombrie 2014: Copiii şcolari participă la festivalul Anim’est, în cadrul căruia vizionează filmul de desene animate “Profeţia broaştelor”, la cinema Elvire Popesco.

03 octombrie 2014: Copiii preşcolari participă la festivalul Anim’est, la Cinema Studio, unde vizionează filmul de desene animate “Pim & Pom. Marea Aventura”. După film au confecţionat câte un cap de pisicuţă, în cadrul atelierului organizat cu această ocazie.
PA030004.JPG

02 octombrie 2014: Mergem în excursie la cules de mere, cu mic, cu mare, la Voineşti – Râul Alb, jud. Dâmboviţa.

25 septembrie 2014: Ura! Avem o zi cu soare. Aşa că mergem toţi în Parcul Tineretului: unii la cursul de înot, ceilalţi la joacăăăăă!

23 septebrie 2014: Începem cursul de înot, atât preşcolarii cât şi şcolarii, la Daimon Club.

19 septebrie 2014: Teatrul Ion Creangă se alătură și anul acesta Mișcării Park(ing) Day, un proiect inițiat în România de către RFI România, cu scopul de a transforma Capitala într-un oraș mai verde! Aşadar  ne-am dus şi noi, puștii cu vârsta mai mare de 4 ani pe Strada Lipscani, la iarbă verde, pentru a descoperi „Poveștile lui Galileo”. Un spectacol-interactiv desfășurat în parteneriat cu Teatrul din Podul Meu, „Poveștile lui Galileo” a fost urmat de un atelier creativ, cu premii pentru cei mai activi dintre micii învățăcei. Sub îndrumarea coordonatorului Voicu Hetel, aceștia au descoperti tainele sistemului solar, planetelor, rachetelor, vulcanilor și sateliților. Mai mult, copiii au putut experimenta și testa diverse mici invenții poznașe, exersându-și imaginația, gîndirea spațială și abilitățile creative.
Park(ing) Day este un eveniment desfășurat în întreaga lume, artiștii implicați – indiferent de domeniul în care activează – participând activ la transformarea parcărilor din marile aglomerați urbane în parcuri.

12 septebrie 2014: Să ajutăm trei copii să meargă la şcoală! Zis şi făcut: copii şi părinţi au adus rechizite,  îmbrăcăminte, încălţăminte şi alimente pentru ca Daniel (7 ani), Alexandru (10 ani) şi Letiţia (16 ani), trei copii din Buşteni, să înceapă şcoala luni, 15 septembrie.

12 septebrie 2014: Deschidem anul şcolar 2014/2015 cu Teatrul Adetino, piesa
“Gâscănelul neascultător”.

11 septembrie 2014: Din nou în Parcul Carol.

9 septembrie 2014: Mergem în Parcul Carol.

8 septembrie 2014: Naşterea Maicii Domnului. Copiii merg la Biserica Sf. Alexe, la sfânta liturghie.